25 Ağustos 2011 Perşembe

O Ses Türkiye Yarışması Nasıl Olacak ? Yarışma Kuralları ?


Acun Ilıcalı'nın yepyeni yapımı olan O Ses Türkiye yarışması yakında Show Tv ekranlarda olacak.O Ses Türkiye'de yarışmacılar juri üyeleri nasıl yarışacaklar bunları merak ediyorsanız aşağıda yazanları dikkatle okuyun.

Gerçek yeteneği tanımlayan program, O Ses Türkiye. Birbirinden başarılı ve ünlü 4 jüri üyesi.Daha önce karşınıza çıkmamış en yetenekli seslerden oluşan takımı kurmak için ülkenin en yeteneklilerini arıyor.

Ve seçim yaparken dikkate aldıkları tek unsur ise ses, görünüş değil.
İlk aşamada yarışmacının sesini duyuyorlar ama kim olduğunu göremiyorlar.
O Ses Türkiye yarışmasında yarışmaya başvuranlar şarkılarını söyledikten sonra onu göremeyen jüri üyelerinden ilk olarak kim düğmeye basarsa şarkıyı söylemekte olan kişiyi takımına ekler.
Yarışmada aynı anda birden fazla jüri üyesi düğmeye basabilir. Bunun üzerine yarışması düğmeye basan istediği jüri üyesiyle yarışmaya devam edebilir.
İkinci aşamada jüri üyeleri takımından istediği iki kişiyi düello yapmak için sahneye çıkartır. Düelloya çıkan iki adaydan biri devam etmeye hak kazanır.
Jüri üyeleri bunun için aralarında oylama yapmaktadır. Jüri üyeleri gerekirse yanlarında uzman birisi getirebilmektedir.
İkinci aşamanın sonunda geriye kalan adaylar kendi aralarında sahnede şovlarını sergileyerek yarışmaktadır.
Koçlar isterlerse adaylarıyla birlikte şarkı söyleyebilir. Adaylar izleyicilerinin oyları ile dokunulmazlık hakkı alabilecek.
Son ikiye kalan yarışmacılardan kimin kazanacağına izleyici karar verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder